EYEBROWS

STAYS 2-4 WEEKS

Eyebrows  

STAYS 2-4 WEEKS

Wimpers verven €12,50
Epileren + verven €22,50
Henna brows €32,50

 

 

 

 

Threading

Wil jij perfect gevormde wenkbrauwen en een gezicht zonder donshaartjes? Dan is threading dé beautybehandeling voor jou. Het resultaat? Tot wel zes weken lang een glad en zacht gezicht zonder ongewenste haartjes. Bovendien is deze manier van epileren zeer precies en snel en kun je met touw zelfs de allerkleinste haartjes moeiteloos verwijderen.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN THREADING?
Net als andere ontharingsbehandelingen vindt de behandeling plaats in een fijne, ontspannende omgeving. Je neemt plaats in een comfortabele stoel en bespreekt je wensen en verwachtingen met je schoonheidsspecialiste of behandelaar. Als je specifieke wensen hebt, is nu het moment om dit aan te geven. Wil je je wenkbrauwen gecontroleerd laten uitgroeien? Of wil je ze juist flink bijwerken? Het is allemaal mogelijk met threading. Je behandelaar gaat nu aan de slag. Er wordt met een dunne, katoenen draad over het gezicht bewogen en ongewenste haartjes worden door het touwtje supersnel met wortel en al verwijderd. Threading is een zeer precies werkje en behandelaars zijn dan ook stuk voor stuk professionals. Het touwtje is zeer wendbaar en kan met de kleinste beweging een specifiek haartje uittrekken. Deze methode is een stuk secuurder dan harsen of waxen en daarom perfect om superstrakke en symmetrische wenkbrauwen te vormen.

GOED OM TE WETEN
De voordelen van threading zijn eindeloos. Zo is de behandeling ten eerste erg huidvriendelijk en doet het vrijwel geen pijn. Omdat het ook de allerkleinste haartjes verwijdert, hoef je zelf niet meer met je pincet aan de slag tussen twee beurten in. Je bespaart jezelf dus ook nog tijd. Afhankelijk van de groeisnelheid van je wenkbrauwen blijf je wel 5 tot 6 weken haarvrij. De vorm van je wenkbrauwen is bovendien zo goed dat het veel makkelijker is om zelf wat haartjes te verwijderen – mocht dit toch nodig zijn. Wanneer je toch al in de stoel ligt, kun je je behandeling net zo goed aanvullen met wat extra behandelingen. Laat je wenkbrauwen dus meteen even bijknippen of laat ze verven voor een extra intens effect. Helemaal tevreden? Dan ben je klaar om je perfecte wenkbrauwen aan de wereld te tonen.

Henna Brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten. Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN BROW HENNA?
Jazeker, Henna brows,, is er van blond, asbruin, warmbruin tot bijna zwart. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Bespreek van tevoren goed met de specialist wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

WANNEER ZIJN HENNA BROWS AF TE RADEN??
• Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
• Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
• Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
• Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
• Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
• Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
• Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
• Als je zwanger bent

HOE VERZORG IK MIJN HENNAWENKBRAUWEN?
Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.