EYELINER

STAYS 9 UP TO 16 MONTHS

EYELINER 

STAYS 9 UP TO 16 MONTHS

Nieuwe behandeling €395
Touch-up binnen 2 maanden Gratis
Touch-up binnen 3 maanden €50
Touch-up binnen 6 maanden €100
Touch-up binnen 1 jaar €150
Touch-up binnen 2 jaar €225

 

Eyeliner & Designliner (Semi Permanente Make up)

Semi permanente eyeliner bij Rosemari Beauty:
Vermijd dagelijkse struggles met het aanbrengen van eyeliner dankzij de nieuwe semipermanente make-up techniek voor eyeliner & designliner! Deze eyeliner wordt aangebracht met een machinale nanonaald.
De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. De designliner is de klassieke eyeliner met een wing. Dit is niet geschikt voor dames boven de 40 jaar die zware oogleden hebben.
Let op: indien men lenzen draagt is het handig om een lenzendoosje mee te brengen om de lenzen erin te steken. Tijdens de behandeling mogen de lenzen niet in de ogen blijven.

Hoe verloopt deze behandeling?
We ontvangen je in onze beauty kliniek in Almere op het afgesproken tijdstip en dan mag je plaatsnemen in onze wachtruimte. De meeste dames ervaren de behandeling als niet pijnlijk maar voelbaar. Tijdens het wachten bieden we je een drankje aan en kan je gebruik maken van onze comfortabele banken, Netflix, wifi en magazines die ter beschikking liggen. Hierna loop je mee naar de behandelruimte en neem je plaats op een van de onze behandelbedden. De specialiste bespreekt samen met jou al je wensen en geeft advies, hierna begint ze met de schets. Hierbij meet ze alles op de hand van verschillende meetinstrumenten. Vervolgens geeft ze jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, wordt de eyeliner aangepast. Indien je akkoord gaat, begint ze aan de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2u-2u30min. We proberen stipt te werken en meestal lukt dat, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus houdt hier rekening mee bij je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen. Wij zijn meestal twee maanden op voorhand volgeboekt waardoor consultatiegesprekken niet haalbaar zijn. Voor persoonlijk advies mag je ons altijd contacteren via onze WhatsAppservice +31850683333 door een foto door te sturen van je ogen.

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?
Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zal de eyeliner/designliner maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de eyeliner/designliner, na het bijwerken vervaagt 30 procent.
Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerkingsafspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 5-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de oogleden dan nog niet genezen zullen zijn.
Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 5-8 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 50 euro omdat de specialiste meer tijd dan gewoonlijk zal nodig hebben voor de behandeling.

Hoe verloopt het genezingsproces van de eyeliner/designliner?
Dag 1-3: zeer donker
Dag 4-10: kans op vervaging
Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien
Dag 29-35: licht kleur te zien
Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar

Na de eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat
Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat

Hoelang gaat de eyeliner/designlinermee?
De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt of ooit permanente make-up hebt gehad.
Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 10-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

Let op, na 24 maanden geldt het reguliere tarief voor een nieuwe behandeling.

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?
De eyeliner/designlinerbehandeling kan niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de ze behandeling zouden er vier weken tussen moeten zitten.

Zijn de ogen gezwollen na de behandeling?
Enkel eerste paar uur (max. 1 dag) tenzij de klant enorm gevoelig is kan het tot 3 dagen duren, dit komt zelden voor.

Waar houd ik rekening mee voor en na de behandeling?
Voor de behandeling:
• Geen bloedverdunners innemen
• Vooraf geen pijnstillers innemen
• Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
• Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken
• Geen wimperextensions of mascara gebruiken voor de behandeling

Tot drie dagen na de behandeling:
• Geen watercontact
• 24 uur niet aan de ogen komen
• Niet sporten
• 1 week geen oog make-up
• Geen crème insmeren
• Indien de ogen korsten vormen, deze niet ervan afhalen

Na de behandeling:
• Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
• Twee weken de wenkbrauwen niet verven
• Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
• Een week niet zwemmen en geen sauna

LET OP!
Bij wimperextensions is het onmogelijk om eyeliner/designliner toe te passen. Gelieve deze één week op voorhand te verwijderen.

Is het mogelijk om deepliner te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?
Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto hiervan door te sturen via onze WhatsApp service op het nummer +31850683333. Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheden.