PMU removal

PMU/TATTOO REMOVAL

Intake Gratis
Laser Removal €75
PMU/Tattoo Pigment-Remover €75
PMU Removal bij Rosemari Beauty:
Ontdek de Magie van PMU Verwijdering met het Cosmetique Contour Laser Apparaat bij Rosemari Beauty

Heb je ooit een permanente make-up (PMU) behandeling ondergaan waar je nu spijt van hebt? Geen zorgen, Rosemari Beauty heeft de perfecte oplossing voor jou! Met behulp van het geavanceerde Cosmetique Contour Laser Apparaat bieden wij effectieve en veilige PMU-verwijdering. Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over PMU en waarom het tijd kan zijn om een gratis intake bij ons te boeken.

Wat is PMU?
PMU, oftewel permanente make-up, is een revolutionaire techniek waarbij pigmenten in de bovenste lagen van de huid worden geïmplanteerd. Het wordt gebruikt om verschillende delen van het gezicht te verbeteren, zoals wenkbrauwen, lippen en oogleden. Het resultaat? Een langdurige en prachtige make-uplook zonder dagelijkse toepassing.

Wanneer moet PMU worden verwijderd?
Hoewel PMU veel voordelen biedt, zijn er momenten waarop verwijdering gewenst kan zijn. Hier zijn enkele situaties waarin je kunt overwegen om PMU te laten verwijderen:

1. Foutieve of onnatuurlijke vorm: Als je niet tevreden bent met de vorm van je wenkbrauwen, lippen of oogleden na de PMU-behandeling, kan verwijdering de beste optie zijn. Bij Rosemari Beauty begrijpen we dat jouw gezicht uniek is en streven we ernaar om de gewenste vorm te bereiken.

2. Verkleuring: Na verloop van tijd kan PMU vervagen of van kleur veranderen, waardoor het er onaantrekkelijk uitziet. Onze laserbehandeling kan de pigmenten veilig afbreken, waardoor je een natuurlijke en egale huidtint terugkrijgt.

3. Professionele veranderingen: Soms kan je beroep of levensstijl veranderen, waardoor de eerder gekozen PMU-stijl niet meer bij je past. Onze deskundige specialisten kunnen je adviseren over de juiste aanpak om jouw PMU aan te passen aan jouw nieuwe behoeften.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig?
Bij Rosemari Beauty streven we ernaar om jou de meest effectieve en gepersonaliseerde behandeling te bieden. Hoewel het exacte aantal laserbehandelingen voor PMU-verwijdering niet precies kan worden voorspeld, hebben we gemiddelden vastgesteld op basis van ervaring en kennis. Gemiddeld genomen zijn er 2-5 laserbehandelingen nodig om permanente make-up volledig te verwijderen. Tijdens de gratis intake zullen onze specialisten jouw specifieke situatie beoordelen en een schatting geven van het verwachte aantal behandelingen dat jij nodig zult hebben.

Verschillende factoren beïnvloeden het aantal benodigde behandelingen. De inktkleur, diepte van de oorspronkelijke tatoeage, huidtype en individuele reactie van jouw immuunsysteem spelen allemaal een rol in het proces. Onze ervaren specialisten zullen al deze factoren in overweging nemen om een behandelplan op maat voor jou te maken.

Het goede nieuws is dat je na elke laserbehandeling verbetering zult zien. De laser breekt het pigment geleidelijk af, waardoor jouw PMU vervaagt en uiteindelijk verdwijnt. Met elke behandeling zal de intensiteit van de permanente make-up verminderen, waardoor je steeds dichter bij het gewenste resultaat komt.

Het is belangrijk op te merken dat tussen de laserbehandelingen voldoende tijd moet worden genomen om de huid te laten herstellen. Dit helpt bij het minimaliseren van eventuele bijwerkingen en zorgt ervoor dat de behandeling zo effectief mogelijk is. Onze specialisten zullen je begeleiden tijdens het hele proces en advies geven over het optimale behandelinterval voor jouw specifieke situatie.

Ben je klaar om afscheid te nemen van ongewenste PMU en een frisse start te maken? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog jouw gratis intake bij Rosemari Beauty. Tijdens deze intake zal ons ervaren team je persoonlijk advies geven op basis van jouw specifieke situatie. We zullen de mogelijkheden van PMU-verwijdering met het Cosmetique Contour Laser Apparaat uitleggen en al jouw vragen beantwoorden.

Bij Rosemari Beauty staan we bekend om onze hoogwaardige behandelingen en onze toewijding aan klanttevredenheid. Onze specialisten zijn getraind in het gebruik van geavanceerde technologieën, zoals het Cosmetique Contour Laser Apparaat, om jou het beste resultaat te garanderen

Boek nu jouw gratis intake bij Rosemari Beauty!