RUSSIAN VOLUME WIMPEREXTENSIONS

STAYS 2-3 WEEKS 

Russian Volume Wimperextensions

STAYS 2-3 WEEKS

Nieuwe set €89,95
Refill na 1 week €25
Refill na 2 weken €35
Refill na 3 weken €45
Refill na 4 weken €55
Wimpersextensions verwijderen €15

 

 

Wimperextensions

Elke dag volle, lange, donkere wimpers zonder waterdichte mascara-lagen nodig te hebben? Yes, please! Wimperextensions kunnen u tijd besparen. Wimperextensions zien er net zo goed uit als je geen mascara of oogmake-up draagt, waardoor je deze tijdrovende stap ‘s ochtends kunt overslaan.
Deze behandeling zorgt voor 24/7 een mooie natuurlijke look, beschadigt de natuurlijke wimpers niet en is gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet.

De bijwerkingen
De wimperextensions zien er heel natuurlijk uit, zijn veilig, hygiënisch en gaan tot 4 weken mee, afhankelijk van de cyclus van je eigen wimpers (60-90 dagen) en hoeveel zorg je eraan besteedt. Het wordt aangeraden om ze na maximaal 3 weken te laten bijwerken. Sommige personen komen liever na twee weken terug om continu een perfect effect te behouden, de prijs zal dan lager zijn.

Russisch volume
Russisch volume is een nieuwe wimperextension techniek voor een naturel look. Het is revolutionair omdat het de wimpers kan verlengen en intensiveren. De echte en unieke manier waarop men werkt om het Russische volume te verkrijgen, is door de mogelijkheid te hebben om meerdere wimpers in één keer te vangen en ze aan elkaar te lijmen op één wimper. Men krijgt dan 2D of 3D wimpers effect. Deze volume wimpers zijn wimpers op de markt zijn die speciaal voor het Russische volume zijn ontworpen. Ze zijn veel lichter en dunner, waardoor men meer kan aanbrengen. Een bijwerking voor Russian volume is identiek aan die van de one by one techniek; het wordt maximaal om de 3 weken aanbevolen. De wimpers zien er na de behandeling lang uit en met veel volume! Deze behandeling maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig.

Is deze behandeling schadelijk?
De basis voor gezonde wimperextensions is de manier waarom ze gezet worden door de specialiste. Dit vereist nauwkeurigheid en een propere of hygiënische werkwijze. Indien dit correct gebeurt, zijn de wimperextensions niet schadelijk. Belangrijk hierbij is om de na verzorging, gegeven door de specialsite na de behandeling, goed op te volgen en de wimpers op tijd te laten bijwerken.

Moet ik ergens rekening mee houden voor een wimperextension afspraak?
Verwijder alle sporen van je oogmake-up en maak je wimpers schoon met een zachte make-up remover zonder olie! Als je een make-up remover op oliebasis gebruikt, zullen je extensions niet vasthouden. Verwijder uw contactlenzen voor uw afspraak, alleen voor het verwijderen van wimperextensions.

Kan ik een allergische reactie krijgen van wimperextensions?
De wimperextensions zijn veilig en hygiënisch. Toch bestaat er altijd een kleine kans dat er potentiële risico’s zijn, hoewel ze zeldzaam zijn. De meest voorkomende reacties over wimperextensions zijn allergische reacties op de lijm of een geïnfecteerde follikel door twee aan elkaar gelijmde wimpers en/ of doordat de lijm zelf een haarzakje verstopt.

Waar moet ik op letten na de behandeling?
– Vermijd contact met water gedurende de eerste 24 uur na het aanbrengen van wimperextensions.
– Dep na het douchen zachtjes je valse wimper met een droge handdoek om te voorkomen dat het water opslaat.
– Vermijd contact met heet water of stoom gedurende 48 uur na deze behandeling.
– Geen sauna of stoombad eerste week.
– Een gemengde of vette huid, of zelfs hormonale neigingen, kunnen bijdragen aan het verlies van wimpers en dus je extensions.
– Gebruik geen mascara, waterproof mascara, make-up remover op oliebasis of potloden (gebruik vloeibare eyeliner). Deze zullen de structuur van je wimpers verzwakken en ze zullen breken.
– Kom niet en trek niet aan uw wimpers, wrijf niet en raak niet aan uw wimpers en wees voorzichtig bij het wassen van uw gezicht. Na de eerste toepassing is men hier niet aan gewend en kan er iets meer verloren gaan.
– Gebruik geen wimperkrulspelden en tint de extensions niet.