Cursus Deepliner

Wat kan u verwachten van de 1-daagse cursus Deepliner?
De cursus deepliner is een 1-daagse cursus. Deze opleiding is voor starters, tijdens de cursus leer je alles over de technieken voor deepliner en krijgt je alle informatie omtrent permanente make-up.

Tijdens onze cursus deepliner krijgt je alle informatie en toebehoren om zelf aan de slag te gaan als deepliener artist. Je krijgt van ons ook een theorieboek mee naar huis en een starterspakket t.w.v. € 150,-

Dag schema:
11:00 Theorie deepliner
12:30 Pauze
13:00 Demo Deepliner
14:00 Werken op model
17:00 Uitreiken van certificaat + intensief support voor adviezen, vragen en producten.

* 2 uur thuisstudie vereist

Wat maakt ons uniek?
– Persoonlijke aandacht
– Eigen lesboek
– Ook na de cursus altijd bereikbaar voor vragen en adviezen

Hoe kan ik deelnemen aan deze cursus?
Onderaan op deze pagina staan de datums voor de eerstvolgende cursusdagen. Hier kan je op klikken en aanmelden voor de cursus.

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente!

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 500,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Hoe werkt het?
Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!