Masterclass Lippigmentatie

Lippigmentatie kan worden toegepast om mooie en verzorgde lippen te krijgen. Lippigmentatie is geschikt voor iedere doelgroep. Lippen lijken sprekender en optisch gezien voller. Ook is het bij deze techniek mogelijk om de contour te accentueren door de lijnen strakker te maken.
Je ontvangt een starterskit met voorteken potlood, 3 pigmenten en handige tools. De Masterclass lippigmentatie is alleen geschikt voor pmu specialisten die al ervaring hebben met het pigmenteren van lippen met een PMU-apparaat.

Wat kan je verwachten van de 1-daagse Masterclass Perfect Lips?
Voor de opleiding hanteren wij een groep van maximaal 3 cursisten. Dit om de kwaliteit van onze cursus te waarborgen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en aandacht. Ook na de masterclass kun je altijd terecht met vragen.
De Masterclass start om 10:00 en duurt tot 18:00 u. (Thuisstudie niet van toepassing).
Na het oefenen op latex ga jij op een echt model oefenen. Tijdens het oefenen op een echt model zal je persoonlijk instructies krijgen. Je moet zelf voor een model zorgen.
Na het succesvol afronden van de masterclass kun je zelfstandig aan het werk en ontvang je een certificaat MC Perfect Lips van Rosemari Beauty.

Wat maakt ons uniek?
– Persoonlijke aandacht
– Eigen lesboek
– Ook na de cursus altijd bereikbaar voor vragen en adviezen

Hoe kan ik deelnemen aan deze cursus?
Onderaan op deze pagina staan de datums voor de eerstvolgende cursusdagen. Hier kan je op klikken en aanmelden voor de cursus.

Betaalmogelijkheden
– Betaal via Payin3, via deze betaalmethode kan je in 3 termijnen betalen.
– Eenmalig het totaal bedrag