Masterclass Powderbrows

Wat kan je verwachten van de 1-daagse Masterclass Powder Brows?
Tijdens de Masterclass Ombré powder brows doe je theoretisch kennis op over poedertechniek en leer je op de juiste manier Ombré Powder brows toe te passen. De Masterclass Ombré powder brows is alleen geschikt voor gevorderde permanente make up artiesten die ervaring hebben met het gebruik van een PMU-apparaat.

Voor de opleiding hanteren wij een groep van maximaal 3 cursisten. Dit om de kwaliteit van onze cursus te waarborgen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en aandacht. Ook na de masterclass kun je altijd terecht met vragen.
De Masterclass start om 10:00 en duurt tot 18:00 u. (Thuisstudie niet van toepassing).
Na het oefenen op latex ga jij op een echt model oefenen. Tijdens het oefenen op een echt model zal je persoonlijk instructies krijgen. Je moet zelf voor een model zorgen.
Na het succesvol afronden van de masterclass kun je zelfstandig aan het werk en ontvang je een certificaat Powder Ombré Brows van Rosemari Beauty.

Wat maakt ons uniek?
– Persoonlijke aandacht
– Eigen lesboek
– Ook na de cursus altijd bereikbaar voor vragen en adviezen

Hoe kan ik deelnemen aan deze cursus?
Onderaan op deze pagina staan de datums voor de eerstvolgende cursusdagen. Hier kan je op klikken en aanmelden voor de cursus.

Betaalmogelijkheden
– Betaal via Payin3, via deze betaalmethode kan je in 3 termijnen betalen.
– Eenmalig het totaal bedrag

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente!

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 500,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Hoe werkt het?
Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!