Ombré powder brows: semi permanente make-up met een natuurlijke uitstraling

Ombré powder brows geven jouw gezicht een natuurlijke uitstraling. Deze semi permanente make-up zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen altijd perfect gemodelleerd zijn en er natuurlijk en vol uitzien. Wat moet je weten over ombre brows? En waarom is deze permanente maar natuurlijke make-up zo goed te combineren met pmu lippen? Wij leggen het je graag uit.

Wat zijn ombre powder brows of poeder wenkbrauwen?

Bij ombre brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen ligt ingekleurd. Dit wordt ook wel schaduwen genoemd. De kleur van de wenkbrauwen wordt donkerder richting de uiteinden van de wenkbrauw haren. Dit zorgt voor een natuurlijke en zachte look en uitstraling.

Ombré powder brows worden aangebracht door middel van PMU pigmentatie. Daardoor wordt een effect gecreëerd dat overeenkomt met die van poeder wenkbrauwen. Je kunt alleen veel langer genieten van het resultaat. Deze make-up is namelijk semi permanent.

 

Voor wie zijn ombré brows geschikt?

Poeder wenkbrauwen zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar semi permanente make-up met een natuurlijke uitstraling. Je wilt dus geen harde lijnen of make-up die duidelijk zichtbaar is. De pigmentatie wordt aangebracht met een PMU apparaat welke geschikt is voor alle huidtypen. De behandeling beschadigd de huid niet en veroorzaakt geen zwellingen, irritatie of littekens. Wat overblijft zijn volle wenkbrauwen die jouw uitstraling complimenteren. Zelfs in de ochtend wanneer je geen make-up draagt.

En wat zijn de voordelen van ombre powder brows?

  • Natuurlijke look: ombre brows zien er super natuurlijk uit. Dat terwijl de make-up semi permanent is en tot wel 1,5 jaar mooi blijft zonder te vervagen.
  • Voor elk huidtype: ombre brows kunnen worden aangebracht op alle huidtypen. Heb je een rijpe huid? Ook dan kun je kiezen voor deze semi permanente make-up. Als je kiest voor ombre powder brows hoef je niet bang te zijn voor huidbeschadigingen. Het PMU apparaat veroorzaakt geen zwellingen of rode   vlekjes.
  • Langdurig resultaat: ombré powder brows blijven ontzettend lang mooi. Door de kwalitatieve pigmentatie met PMU blijft het natuurlijke effect tot wel 1,5 jaar zichtbaar.
Hoe gaat een behandeling voor ombre brows in zijn werk?

Wil je ombré powder brows laten zetten? Dan is het fijn om te weten hoe een behandeling in zijn werk gaat. De eerste stap is het bepalen van de vorm van jouw wenkbrauwen. Deze wordt afgestemd op jouw wensen, maar ook op de vorm van jouw gezicht.

Zo ben je zeker van een natuurlijk eindresultaat. Jouw wenkbrauwen worden eerst voorgetekend. In deze stap kan de vorm en de dikte nog worden aangepast. Ook het pigment wordt bepaald. Ook deze moet aansluiten bij jouw huidskleur en specifieke wensen.

Pas als jij helemaal tevreden bent begint de behandeling voor jouw ombré brows. Houd rekening met een behandelingsduur van ongeveer 2 uur. De behandeling is vrijwel pijnloos. De werking van het PMU apparaat is vergelijkbaar met het epileren van je wenkbrauwen.

Hoe lang blijven poeder wenkbrauwen zitten en is een nabehandeling nodig?

Wanneer jouw powder brows gezet zijn krijg je natuurlijk ook instructies mee voor de nazorg. Het PMU apparaat maakt kleine openingen in de huid. Met de juiste nazorg weet je zeker dat jouw wenkbrauwen mooi herstellen. Het aangebrachte pigment vervaagt heel langzaam. Dit betekent dat de semi permanente make-up ruim 1,5 jaar zichtbaar blijft. Als je wilt blijven genieten van een perfecte shape, kun je tussentijds ook kiezen voor een nabehandeling.

Semi permanente make-up laten zetten bij Rosemari Beauty

Denk je na over het laten zetten van ombré powder brows of PMU lippen? Rosemari Beauty adviseert je hierin graag. Natuurlijk staan we ook voor je klaar om al jouw vragen over deze natuurlijke semi permanente make-up te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om online een afspraak in te plannen voor PMU lippen of ombre powder brows.