Tips voor het kiezen van een wimperserum 

 

Wat is een wimperserum?

Een wimperserum is wellicht nog niet bij iedereen bekend, maar is dé manier om voor natuurlijk langer ogende wimpers te zorgen. Met een wimperserum verbetert men de gezondheid van de natuurlijke wimpers voor voller en langer ogende wimpers. Een optimaal resultaat van een wimperserum is na 3 maanden zichtbaar, in verband met de wimpercyclus. Een wimperserum dient eenmaal daags gebruikt te worden.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een wimperserum?

Iedereen wil graag mooie, lange wimpers. Een wimperserum bevordert de gezondheid van de wimperhaartjes en zorgt er voor dat de wimpers voller en langer ogen. Let bij de aanschaf van een wimperserum onder andere op onderstaande punten:

1. Ingrediënten

Bij de aanschaf van een wimperserum is het belangrijk om op de ingrediënten te letten. Dragen de ingrediënten daadwerkelijk bij aan de gezondheid van de wimpers? Bevat het product geen irriterende ingrediënten? Let hier goed op bij de aanschaf van een wimperserum.

Tip: De Misencil® Le Serum+ Wimper- en Wenkbrauwserum is een unieke innovatie die kan zorgen voor 3x vollere wimpers & wenkbrauwen in slechts 15 dagen! Het is gemaakt op basis van “REDENSYL” en stimuleert de wortels van je wimpers en wenkbrauwen. De dubbele applicator zorgt voor een precieze applicatie. Deze wenkbrauw groei serum is perfect geschikt voor iedereen die haartjes mist in de wimpers/wenkbrauwen, of gewoon meer volume wilt creëren!

2. Getest en goedgekeurd door oogartsen en dermatologen

Dat brengt ons ook meteen bij het volgende punt. Check altijd of een wimperserum getest en goedgekeurd is door oogartsen en dermatologen. Je gebruikt het product immers op de wimperrand, en wil er graag zeker van zijn dat het product veilig is voor de ogen en daarom dus grondig getest en goedgekeurd is.

3. Waterbasis of oliebasis

Is het wimperserum op waterbasis of op oliebasis? Een wimperserum op waterbasis is gemakkelijk en veilig in gebruik in combinatie met contactlenzen, wimperextensions en wimperverf. Een wimperserum op oliebasis is bijvoorbeeld niet geschikt om te gebruiken in combinatie met wimperextensions. Houdt hier dus rekening mee wanneer je een keuze maakt voor een wimperserum.

 

 

Wil je het wimperserum (in)kopen? Ga naar onze webshop pagina om al onze producten te bekijken.